Sreća je u malim stvarima

Nesto staro..

Generalna — Autor tuzna @ 19:45
 Delici magicnog mozaika mog detinjstva...Moja lupetanja i moje carolije ツ

 

~Lutajuci nocas nekim skrivenim ulicama svog grada ponovo se srecem sa svojim mislima.Zeleci da ih sacuvam,poslala sam ih nekada davno daleko od sebe...A vratile su se lukavo,bas kao sto se vracaju ove glupe jesenje kise i kvare mi frizuru.

 

~Misli mi lutaju,skacu sa slike na sliku.Zeleci,valjda,da mi privuku paznju,bocnu me u srce pa zaplacem.Sklizne biser po smrzlim decijim obrazima i ostavi trag.Bez razloga.Cisto da se javi,da je tu.

 

~Kao da sam mislila da cu odbiti da nazdravim s tobom!Nastaje tisina i odzvanjaju dve case.Zvuk zaledjen u vremenu i prostoru.Pogledi.Vec sledeceg trenutka ti sapucem da si nedostajao.Posmatram vrat i usne koje su nekad bile samo moje.Bezobrazno napacena dusa...

 

~Zaljubila sam se u tebe iz potrebe da nekome pripadam i da neko meni pripada,ali,unapred sam znala da ja nisam iz ove price...Neko mi je greskom upisao ime i poslao me na dvoboj sa samom sobom.

 

~Mislim da si danas pomerio svet.Samo jednim korakom.Kao jos par puta,sudbina je htela da bas u tom trenutku stanem kraj prozora.Kad si prosao i kad mi je srce lupalo kao ludo,mislim da sam konacno priznala sebi da jos nisam spremna da te zaboravim.I necu biti jos dugo.

 

~Trebas mi,da samo pred tobom skinem ovaj lazni osmeh,i onu svoju uobicajenu recenicu:"Kod mene ljubav uvek super"...Mrzim tu recenicu.

 

~Trcim u susret svetlosti i shvatim da se samo sunce igra sa rosom.Pisem,a znam da niko nece razumeti...Zelim da jednom ostavim do kraja,onako kako se ispili iz glave.I da zapisem u trenutku vremena,a proci ce,jer prodje i ostalih milion.

 

~Muka mi je od laznih ljudi i praznih prica...pa,ako negde postojis,sad je vreme da te sretnem.

 


Powered by blog.rs