Odustajem

Autor tuzna | 5 Mar, 2017

  Odustajala sam mnogo,ovih dana...Od ljudi,stvari,želja,snova,ciljeva...

  Odustala sam od Porodice..Odustala sam od njega...Od Nas...

  Odustala sam od snova o doktoratu, odustala sam od snova o sebi u tudjoj zemlji. Odustala sam od ideje da danas napustim krevet.

  On je,kao i svaki, rekao-Važi,čućemo se ponekad,a i ako se ne čujemo..Čuvaj se...

  Ja sam,kao i svaka,rekla-Hvala ti,takođe, progutala reku suza i spustila...

  Poštedeću se Ljubavi neko vreme...Da,ona vas hrani i prožima,ali mene ona guši..Sputava...Na sve zemaljske poteškoće,tu je da me dokrajči lažnom nadom, obećanjima,nedosanjanim snovima...

  Danas je novi dan,nova šansa za borbu. Nije svaka izgubljena bitka jednako i izgubljeni rat...Danas biram da ne budem kukavica...Obećavam sebi dok "ispuštam dušu" na traci za trčanje, zaključujući da mi se život zaista,po nekom Nebu znanom uhodanom sledu, zaista vrti u krug.


5 Komentari & 0 Trekbekovi od "Odustajem"

  Počni novi, srećniji krug!

  Autor lastavica 05 Mar 2017, 19:21

  Pocnite od pocetka, okrenite novi list, ispunite svoju novu knjigu stranicama ispunjenih sa srecom, a ne tugom i suzama. Zelim Vam da uzmete novu belu svesku u koju cete ispisati stranice sarenim bojama Vaseg novog zivota, dosta je tmurnih boja. Svako dobro Vam zelim!

  Autor Kreativna radionica Monika 05 Mar 2017, 23:49

  Nemojte da ste tužn. Setite se reči Skarlet O Hare:SUTRA JE NOVI DAN!

  Autor Jelena 08 Mar 2017, 09:35

  Srećno, hrabra devojko!

  Autor Jana 08 Mar 2017, 17:40

  devojka koja je došla do doktorata, pa da kuka zbog NJEGA - da je bolestan, da umire, ili je otputovao daleko pa hajde da patiš, ali kad povredi, bude loš - patnja ne dolazi u obzir. Našminkaj se, doteraj pa u kupovinu, nek vidi šta je izgubio - tako sam ja uvek sebi naređivala i rezultat je uvek bio super - ma razmisli da li bi i ti volela nekog cmizdru! Ne ljuti se, ali čovek treba sebi da bude najpreči i nikako ne mogu da shvatim one koje "bi za njega sve učinile" itd itd

  Autor pitija 09 Mar 2017, 22:57
Dodaj komentar

Zapamti me